![]() |
|
|||||||
| VPS Kirala | Dedicated Kirala | Irc Hosting | Web Hosting | Radyo Hosting | Domain Satın Al | IRC Reseller |
| Knight Online Knight Online Hakkında Destek ve Paylaşım Platformu |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Administrator
![]() |
1299 serverı şuana kadar az kişi kurabildi.Ben de bu dökümanı hazırladım kuramayanlar için
Billing Server : [Sitedeki Linkleri Yalnızca Kayıtlı Üyeler Görebilir Ücretsiz üye olmak için buraya tıklayınız] Kaynak 1 : [Sitedeki Linkleri Yalnızca Kayıtlı Üyeler Görebilir Ücretsiz üye olmak için buraya tıklayınız] Kaynak 2 : [Sitedeki Linkleri Yalnızca Kayıtlı Üyeler Görebilir Ücretsiz üye olmak için buraya tıklayınız] Kaynak 1 : [Sitedeki Linkleri Yalnızca Kayıtlı Üyeler Görebilir Ücretsiz üye olmak için buraya tıklayınız] Map Dosyaları (1): [Sitedeki Linkleri Yalnızca Kayıtlı Üyeler Görebilir Ücretsiz üye olmak için buraya tıklayınız] İçindekiler: 1,2,3,21.evt, clanfight48_0520, karus_0730, moradon_0826, moradon_1217, siege_0722, siege_0925.smd Map Dosyaları (2): [Sitedeki Linkleri Yalnızca Kayıtlı Üyeler Görebilir Ücretsiz üye olmak için buraya tıklayınız] İçindekiler: dungeon_1211.smd, e_eslant.smd, freezone.smd, k_eslant.smd Kalanları 1098'lerden tamamlayın 1299 CLİENT 1299 Myko Client Linkleri : [Sitedeki Linkleri Yalnızca Kayıtlı Üyeler Görebilir Ücretsiz üye olmak için buraya tıklayınız] ftp://ftp.download.com/pub/ppd/10367...up_1299_01.exe Resimler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Sitedeki Linkleri Yalnızca Kayıtlı Üyeler Görebilir Ücretsiz üye olmak için buraya tıklayınız] Uzun olduğu için hepsini klasörde birleştirip ayrıntılı şekilde paketledim..! Alıntıdır frmtr.com -trance4ever |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
![]() |
Virus Var Beyler
|
|