![]() |
|
|||||||
| VPS Kirala | Dedicated Kirala | Irc Hosting | Web Hosting | Radyo Hosting | Domain Satın Al | IRC Reseller |
| irc Hosting irc Hosting hakkında destek forumu |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
KODLAR BANA AİT DEĞİLDİR PİYASADAN DERLEDİM TOPLADIM PLESK PANEL İÇİN UYUMLU HALE GETİRDİM
private/ircserver klasörünü kıstas aldım niye bu klasörü kıstas aldın derseniz bilindiği üzere plesk panelde ana dizine klasör açma izini yok müşterilerin oyüzden diyebilirsinizki root olarak girip açabilirsin burda amaç zaten oto kurulum yapıp zamanı en kısa süreye indirmek bide onunla uraşılmasın yani oto kurulumdan sonra cd private/ircserver bu dizinde dosyalarınızı bulabiliceksiniz cpanel basittir heryerde vardırda kodları ama plesk panel için oto kurulum birazcık daha farklıdır belki gözle göremezsiniz bu farkları ama farklılıklar söz konusudur size unreal oto kurulumunu anlatacağım plesk panelli hostunuza çoğu kişi plesk panelli hostta plesk in hesabından kurmuyorda root tan adduser ile user açıp kuruyor bu durum mantıklı bakıldığında iyi değildir Şunu belirtmeden edemeyeceğim fazla bilginiz yoksa bu kodlar hakkında dediğimden fazlasını yapmayın mesela unrealircd.com un sitesindeki unreali çektirirseniz bu kodlar işe yaramaz niye yaramaz derseniz Unreal3.2 klasöründe bir kaç dosyada değişiklik yapıldı otomatik kurulumun sağlıklı çalışması için eğer talep gelirse plesk panelli host için anope oto kurulum kodlarınıda veririm neyse kodları veriyorum PHP- Kodu:
yukarıdaki kodlarla oto kurulum gerçekleşir yazmanız gereken kod unrealkur IPADRESİ DOMAİNADİ.COM okadar bu kodları cd /usr/bin pico unrealkur açılan yere yazıcaksınız kaydedip çıkıcaksınız chmod +x unrealkur yazıcaksınız okadar. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
![]() |
buda anope kurulumu plesk panelli host için
unutmayınızki bu kodlar sadece verdiğim dosyayı çekerseniz çalışır sıradan anope yi wget letirseniz çalışmaz ama anope klasöründe bir kaç dosyada edit yaparsanız tüm anopeler çalışır tabiki BU KODLAR BANA AİT DEĞİLDİR BEN SADECE PLESK PANEL İÇİN DERLEYİP TOPLADIM cd /usr/bin klasörüne girip pico anopekur yazıp içine atın alttaki kodları peki kurulum nasıl olucak onuda söylüyüm anopekur IP-ADRESİ DOMAİNADI ROOTADMİNNİCKİ yukarıdaki komutu ana dizinde yazınca kurulur anope services PHP- Kodu:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
![]() |
biraz daha detaya inelim eggdrop kurulumu için oto kurulumu anlatalım
şu varki çoğu kişi bilmiyor normal kurmasınıda plesk panelli hosta eggdrop çünkü make install komutu yerine farklı komut yazmak gerekiyor alın eggdrop için oto kurulum kodları cd /usr/bin pico eggdropkur içine atın kodları yapmanız gereken sadece eggdropkur yazmak kurup bitirir PHP- Kodu:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
![]() |
kaos botunun kurulumu için oto kurulum kodlarını veriyorum
PHP- Kodu:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
![]() |
anope unreal eggdrop kurulumu için tek tek uraşmak istemiyorsanız şunu yapın arkadaşlar
cd /usr/bin pico irckur yazın irckur dosyasının içine Kod:
#/usr/bin/! unrealkur anopekur eggdropkur clear echo "Unreal Anope Eggdrop Kuruldu" yukarıdaki kodu yapıp chmod +x irckur yaptıktan sonra müşteri hesabında irckur IPADRESİ domainadi.com Admin-Nicki yazdığınız takdirde unreal anope eggdrop u kurup bitirir bütün hepsini tek komutta birleştirdik :) |
|
|
|
![]() |
| Tags: hesaba, oto, oto kurulum, panelli, plesk |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|