![]() |
|
|||||||
| VPS Kirala | Dedicated Kirala | Irc Hosting | Web Hosting | Radyo Hosting | Domain Satın Al | IRC Reseller |
| Radyo Hosting Radyo Hosting Hakkında Bilinmeyen Herşey Burada |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
öncelikle
ssh ile putty e nasıl bağlanırım metnini okuyunuz linux bölümündeki üstteki linki tıklayın açılan sayfada ssh ye putty ile giriş yapmayı öğrenin ondan sonra gelin radyo kurulumunu öğrenmeye başlayın putty ile ssh ye girmeyi öğrendiyseniz sıra geldi radyo kurulumunu yapmaya aşşağıdaki resimdeki işlemleri yapın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() resimli radyo kurulumu bukadardır birdahaki seferede videolu radyo kurulumunu anlatırız |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
![]() |
Tşkler arkadaşım çok işime yaradı.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
![]() |
ben bu linux linkini bulamadım nerde
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
![]() |
tmm saolun
buldum sayenızde radyomu kuruyorum teşekkür ettim
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
![]() |
peki radyoyu kurduk diyelim,ama imkanı yok mediaplayerde çalmıyor çünkü shoutcast.Mediaplayerde çalması için ne yapılabilir.Bu şekilde olduğu zamanda kimseye radyo host satamıyorsun zaten.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
![]() |
madia playerde çalar.
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
![]() |
hayır shoutcast serverdaki radyoyu media playerde çalamıyorsun ama bikaç kişi başarmış.Ben bunu nasıl yapabiliriz onu soruyorum.Acemi değilim media player kodu bulup içine ip ve port nonu yaz diyeceksiniz ama çalmıyor.birkaç yerden ip aldık olmadı.winamp çalıyor ama media player çalmıyor.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
![]() |
[root@xxxxx denemefm]# pico sc_serv.conf
-bash: pico: command not found böyle bir hata alıyorum yardımcı olabilir misiniz ? |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Member
![]() |
Alıntı:
sizin radyonuzda problem vardır normal şartlarda çalar
|
|
![]() |
| Tags: linux sonic, radyo kur, radyo kurucam, radyo kurulumu, ucretsiz radyo kur, whm cpanel sonic, whm linux sonic, whm sonic, whm sonic kurulumu, whmsonic, whmsonic kurulumu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|