![]() |
|
|||||||
| VPS Kirala | Dedicated Kirala | Irc Hosting | Web Hosting | Radyo Hosting | Domain Satın Al | IRC Reseller |
| Unreal ircd Unreal ircd yamaları eklentileri modülleri vs. destek forumu |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
Selam Arkadaslar, buranin unrealini bi arkadas kurdu bize ve her sunucuya baglandigimizda bize Global, Helpserv ve Nickserv tarafindan Mesajlar gönderiliyor.
[17:06] <Global> Sohbet Kurallarýný Okumak için Lütfen /kurallar yazýnýz [17:06] <Global> Sohbet Odalarýndaki Online Yöneticileri Görmek için /ircops yazýnýz [17:06] <Global> Sohbet Odalarýndaki Online Help Operatörlerini Görmek için /helpers yazýnýz [17:06] <NickServ> Sohbet Sunucumuza Hoþgeldiniz [17:06] <NickServ> Nick/Rumuzunuz Kayýtlý Olmadýðý Tesbit Edilmiþtir [17:06] <NickServ> Nick/Rumuzunuzu /ns register þifre email komutu ile kaydedebilirsiniz [17:06] <NickServ> Örnek Nick/Rumuz Þifreleme Komutu: /ns register 123456 adiniz@adresiniz.com [17:06] <NickServ> Örnekte görüldüðü gibi nick þifreniz 123456 mail adresinizde adiniz@adresiniz.com olmuþtur o kýsýmlarý lütfen kendinize göre düzenleyiniz [17:06] <NickServ> Keyifli Sohbetler Dileriz Gibi whois cektigimdede bu nicklerin bulunamadigi yazilyor. Bunu nereden yeniden ayarlaya bilirim nickleri ve mesajlari yeniden degistirmek istiyorum ve ircservicesi acamiyorum bir sorun olacak dige korkuyorum. Acil bir cevap verirseniz sevinirim. Tskler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
![]() |
Unreal3.2/src/s_user.c
dosyasından değişebilirsiniz nickleri mesajları vs |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
![]() |
sagol buldum, fakat ben Unreal3.2.7 gectim orada nasil bunu ayarlaya bilirim yardimci olursaniz sevinirim birde AutoHelper.c modulu buldum ama Unreal3.2.7 de hata veriyor onlari 3.2.7 göre düzenleye bilcek arkadaslar varmi acaba. Isteyen arkadaslara Modulleri gönderip bakabilirler. Birde Adword.c de calismiyor 3.2.7 de
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
![]() |
3.2.7 yi boşver 3.2 kullan en iyisi o
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
![]() |
öyle yatim zaten
peki birde söyle birsey lazim. Sunucuya girenler otomatik kanala giriyor ya biz onu nasil random kanallara göre yönlendirrizsunucuya girince unreal otomatik 1 sabit kanal ve yaninda rast gele 2 kanala daha soksun istiyoruz userleri. Yöntemi varmi acaba ? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
![]() |
anope servis kullanıyorsan anopenin var öyle bir modülü
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
![]() |
ircservices kullanyor, Unreal3.2.3 kurulu birde random kanal yapabilsek girislerde sevinegiz valla. 1 veya 2 secebilcegimiz Sabit kanal istiyoruz ve 8-10 tane Random kanal ismi eklemek istiyoruz unreal 1-2 sabit kanal disinda 2 random kanala daha soksun istiyoruz öyle bir modul yapmak mümkün degilmi acaba ? yokmu öyle bir modul yazabilcek terrübeli kimse acaba ?!
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
![]() |
unreal de yok böle bi özellik anope de var anope kur bence anopenin dolu modülü var
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Junior Member
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
![]() |
unreal ircd conf u aç
auto-join "#Sohbet,#Radyo,#Oyun,#Yarisma,#Kelime"; açmak istediğin kanalları bu şekilde sıra la sonra ftp ye ftp den rehash çek artık irc ye girenler senin istediğin kanallara girecektir |
|
|
|
![]() |
| Tags: giris, guvenli irc, guvensiz irxc, smf versiyon yukseltme, sunucu, sunucu giris, unreal, unreal 32, unreal 323, unreal 33, unreal bedava, unreal indir, unrealircd wget, unrealircd wget cekme |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|