![]() |
|
|||||||
| VPS Kirala | Dedicated Kirala | Irc Hosting | Web Hosting | Radyo Hosting | Domain Satın Al | IRC Reseller |
| Kampanyalar in Tasarım tarafından yapılan yeni Kampanyaları bu bölümden görebilirsiniz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
Junior Member
![]() |
Merhabalar ben bu paketi alıcam fakat bir sorum olacak bu vps ye Knight Online pvp server kurabiliyor muyuz ? MSN deki arkadaş yoğun sanırım cevap alamadım burdan cevap alırsam güzel olucak teşekkürler iyi çalışmalar.
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Administrator
![]() |
Alıntı:
iyi günler. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Junior Member
![]() |
tam performans istiyosan 1gb alcan 512 ile pek bi performans saglayamazsin bende 512 aldim ama istedigim gibi olmadi yaptim 1gb suan hic bi sorun yok15 gundurde hic resetlemedim diger turlu 3-4 gunde bir resetlemek zorunda kalirsin ram cabuk siser.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Junior Member
![]() |
1 tane aldım bu paketten geçen hafta şimdilik problem yaşamadım gayet güzel gidiyo inşallah sürekli iyi gider tşkler
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
![]() |
3 aydır kullanıyorum vps gayet güzel tavsiye ederim
Web Hosting ve Domain Alana Ücretsiz Forum Kurulumu Yanlış Duymadınız web hosting ve domain alın size ücretsiz forum kuralım sizinde bir forum siteniz olsun www.intasarim.com adresine girip hemen web hosting siparişi verin |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Junior Member
![]() |
iyi satışlar
|
|
|
#17 |
|
Junior Member
![]() |
iyi satmalar
Web Hosting ve Domain Alana Ücretsiz Forum Kurulumu Yanlış Duymadınız web hosting ve domain alın size ücretsiz forum kuralım sizinde bir forum siteniz olsun www.intasarim.com adresine girip hemen web hosting siparişi verin |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Member
![]() |
peh bende 3 tane var
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
| Tags: kaliteli vps, ucuz vps, virtuozzo destegi, virtuozzo saticisi, virtuozzo vps, virtuozzo vps paketleri, vps, vps paketleri, vps saticisi, vps satis, vps satisi, vps virtuozzo |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|