![]() |
|
|||||||
| VPS Kirala | Dedicated Kirala | Irc Hosting | Web Hosting | Radyo Hosting | Domain Satın Al | IRC Reseller |
| Paylaşımlı Sunucular Vps Sunucular hakkında destek forumu |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
Guest
|
bu ekranda
shell access yetkisi vericekseniz forbidden yazan yeri bin/bash olarak değişin birde lütfen ftp kullanıcı adı olarak domain adını yazın yani deneme.net gibi yada ahmet.net gibi yada emrah.com gibi domain adını ftp kullanıcı adı olarak seçin niye böyle yapın diyoruz onuda söyleyelim irc oto kurulum kodu koyduğumuz zaman ftp kullanıcı adı domain adı olmazsa oto kurulum kodları çalışmıyor bilginize
|
|
|
|
#12 |
|
Guest
|
bu açılan ekranda Domain Administator yazanı seçip domainin sahibinin plesk panele girebilmesi için yetkisini açın ve şifre oluşturun
|
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
bu bölümdeki bütün kutuları işaretleyiniz
dns zone management bunu vermezseniz daha iyi olur müşteriyse eğer kendi domainlerinize verin ama bu dns zone management özelliğini müşteriler için açmayın diğer bütün kutuları işaretleyin oluşturacağın şifre müşterinin [Sitedeki Linkleri Yalnızca Kayıtlı Üyeler Görebilir Ücretsiz üye olmak için buraya tıklayınız] diye plesk paneline gireceği şifre olacaktır bu işlemide bitirirseniz sağ salim hesap açıldı demektir
|
|
|
|
#14 |
|
Guest
|
unutmayınızki ben işaretlememişim çoğu yeri siz bana bakmayın siz söylediğim heryeri işaretleyin
|
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
![]() |
benim vpsde shell access to server ...vs giye bir radio box yok acaba irc desteklemiyormu benim sunucum
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Administrator
![]() |
|
|